onsdag den 30. november 2011

Nissedør bliver til…

Morfar har været i gang med en hemmelighed… En nissedør, som julenissen skal bruge når han kommer med kalendergaver.
Ideen udsprang af at vores datter og svigersøn bor til leje og der bor en familie til leje ovenpå. Så der kunne nissen ikke bo.
- Så var det at jeg så denne nissedør hos Mia. Det er en god ide blev alle enig om….. Morfar har så været i gang med finer, høvl og sandpapir og i aften skal den sættes op. Så nissen flytter ind i nat.

Færdig nissedør. Tror nissen kigger gennem nøglehullet

 -  og så er vi klar til december…

4 kommentarer:

 1. Ejj hvor fantastisk, at han selv kunne lave sådan en smuk dør !

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Ja tænk at han selv kan lave så fin en dør, det giver da hele historien en hel anden dybte.

  Vi har haft drillenisser (og gavenisser) i årevis, men det er første år at vi har en dør og det er super sjovt. Jeg synes det er så hyggeligt at kikke med andre steder og glæder mig til at se hvad I finder på af spillopper.

  SvarSlet
 3. Hej Mia
  Ja... Manden er fingernem.... og hjælpsom..

  Hej Marina
  Det lyder hyggeligt med drillenisser, tror nu mest det er en gavenisse i år;-)
  Døren er opstillet hos vores barnebarn på 20 måneder... Og nissen har sagt til mig... Det er et dejligt barnebarn I har.
  Hun blev glad for dagens gave og har vist både morfar og mig, hvor nissens dør er.. Dejligt og hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Kære Hanne. Ja når hun ikke er ældre tror jeg også det er en god ide at det ikke er alt for drilsk en nisse, det kan jo altid komme til senere så legen udvikler sig. Nu hvor mine børn er store er det drillerierne der er det vigtigste.

  At pynte med små møbler er derimod helt sikkert en god ide og især hvis man flytter lidt rundt på dem så man kan se at nissen har været der. Man kan let forklare en pige på 1 1/2 at det er nissens ting så hun ikke må fjerne dem.

  I kan også prøve det klassiske trick hvor nissen laver små fodspor (hæld mel på gulvet og lad en figur (som f.eks. barbi eller en lille dukke) "gå" gennem melet, det sætter de fineste fodspor.

  Hav en skøn december.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.