torsdag den 2. januar 2014

Veloverstået jul og nytår

Først vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår!

Tiden er fløjet af sted i december...
Jeg lagde mig selvfølgelig med influenza midt i december (Og blandt andet i en weekend!! Hvem gider det i december. Plus et par dage mere) Og så kom jeg bare ikke sådan rigtig i omdrejninger den første uges tid efter ... Hammerende irriterende... Når vi skulle have gæster i julen....

Nå... Men julen kommer jo heldigvis bare... Og vi havde nogle hyggelige dagen sammen med familien.

Vi slappede af mellem jul og nytår... Og hvor blev vi gode til at sove længe... Bare efter et par dage.. Ja. Så kunne vi da snilt sove til både kl. 8 og 9. (Vi plejer at stå op kl. 5).

Nytåraften havde vi datteren og hendes familie samt min gamle far, til fondue. Det er kanonhyggeligt at sidde længe og hygge længe sig over maden. Og så fik vi ´Pære belle Helene´ eller bliver det vist ikke nytår i følge vores datter.

Nytårsdag  er manden og jeg traditionen tror, en tur ved Vesterhavet. Vi kørte hjemmefra i gråvejr med finregn, så vi pakkede tørt tøj, vandrestøvler og tørre sokker og lidt frokost (Alt har lukket har vi efterhånden fundet ud af).
Da vi nærmede os Ringkøbing kom solen lidt frem mellem skyerne og vi synes det var så fantastisk ud.
Vi kørte ned til Hvide Sande, hvor vi gik en lang tur langs stranden og ud på den nye mole.
-Hold op der er langt ud til enden af molen. Der blæste en frisk vind og der stod skumsprøjt ind over molen en gang i mellem.

Stakkels vandmand, som lå der på stranden og frøs. De små fugle pillede hen over standen for at finde mad.
Vi synes, at det så, så smukt ud når solen brød gennem skyerne og havgussen lå hen over stranden.
Vi vågede at gå ud på molen og billederne ser fredlig ud, men... Vi landkrabber synes nu det blæste noget... Og vi blev da også ramt af skumsprøjt i hovedet. Vi pjattede med at det var saltvandsspray i håret.

Så gik vi ned i bilen, hvor vi spiste vores første madpakke dette år.. Og fik en kop kaffe og et lille stykke chokolade... (Eller to).
 
Maden sad vi i bilen og spiste... Det var simpelhen for koldt at sidde på en bænk...
Vi havde en skøn tur, hvor vi bare snakkede hyggede os. Så er vi klar til at starte et nyt år.
 
Rigtig god aften til jer.

1 kommentar:

  1. Lyder hyggeligt og billederne taler for sig selv :-)
    Der har været en virus med den influenza, jeg blev syg 2 dage før vi rejste til Lanzarote (21-11) og døjede i hele 4 uger, men nu er jeg SUPER frisk.
    Godt nytår :-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.