tirsdag den 18. december 2012

Godt værktøj til børnebørnene

Det håber jeg da. Vi vil gerne have at børnene lærer at hjælpe til, bl. a. i køkkenet. Så enten får de en bordkniv som ikke kan skære eller en brødkniv som både er for skarp og for stor til dem.

Men så, så jeg de her knive til børn. De skulle være gode, til børn fra 4 år og vores det ældste barnebarn mangler 3 måneder i, at blive 3 år…. Men jeg tror, knivene er gode. Det passer lige med at hånden kan ligge mellem halen og ørerne, så den ligger stabilt. (Nu er hun jo også en bette kvik pige.)


Så kan Bellisfrøet hjælpe til med at snitte grønsager, som hun er rigtig glad for. Har lidt fortrudt, at jeg ikke købte nogle knive, som vi kunne have liggende, når de kommer på besøg.

Knivene er fra Kuhn Rikon og der findes flere slags knive og køkkenredskaber.
 
 

 God dag til jer.

3 kommentarer:

 1. De er godt nok fine, dem må jeg hellere få fat i til min datter. Hvor er de købt?

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg har købt dem hos www.kitchen4kids.dk. Men jeg kan da se de er udgået nu..... Jeg købte dem for en måneds tid siden. Til julekalenderen.

  Men de kan købes hos www.kuhnrikon.dk

  De er i øvrigt gode synes vores barnebarn.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. Det var en mega god idé. Frederikke vil SÅ gerne hjælpe til i kækkenet, og jeg har faktisk givet hende lov til at skære grøntsager også. Vil lige tjekke siden ud, hvor man kan få dem. Knus Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.