lørdag den 7. juli 2012

Jeg er i lære

Hos datteren.
Vores datter har lavet sushi i flere år, og i mine køkkenskuffer ligger der efterhånden altid sushiris, riseddike og tangplader. Så er det bare at finde grønsager og fisk.
Så i går, bestemte jeg for at nu ville jeg lære det. Svigersønnen kogte risen, mens Bellisfrøet, manden og jeg hentede fisk og grønsager.
Avokado, agurk, peberfrugt, asparges og peberrod. Vi ville prøve at lave en nordisk udgave af wasabi, af peberrod og mayonnaise.
Fisken blev varmrøget laks, røget hellefisk, tun, rejer og tangsalat.

Og så fik jeg ellers undervisning af datteren. Og mange gange fik jeg at vide: Spar på vandet og ikke så meget fyldJ
Så er mor her igang
Synes nu selv det gik meget godt.

Og det smagte dejligt.

God dag til jer.


3 kommentarer:

 1. Det ser super lækkert ud!
  Og sjovt nok... så fik vi også hjemmelavet sushi i går aftes. Jeg har dog efterhånden lavet det en del gange, og det er rigtig nemt (hvilket du sikkert vil gi' mig ret i, nu du har prøvet det?)
  Efter jeg er begyndt at lave det selv, så gider jeg ikke købe-sushi mere. Det hjemmelavede smager nemli' meget bedre! :-)
  Go' lørdag og *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Hej Lisbet

  Det var nemt.

  Jeg vil bare så gerne vide, hvad jeg kommer i munden. Så derfor laver jeg meget mad fra bunden:-) Og så synes jeg det er hyggeligt.

  Jeg linker lige til din stikkelsbærmarmelade. Har lige kogt den....

  God lørdag til jer.

  Mvh
  Hanne

  SvarSlet
 3. hvor ser det bare lækkert ud :) der er intet bedre end hjemmelavet sushi ! nu giver du mig helt lyst til sushi kunne være man skulle lave noget i næste uge ;) go weekend :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.