lørdag den 12. maj 2012

En mere til samlingen

Nu er jeg jo vild med balsamico og i går fandt jeg én med blåbær som jeg også var/er vild med.

Vi prøvesmagte den på brød og mums den var lækker cremet og smagte helt vildt af blåbær.


Der står på info-brevet, at den er god til rodfrugter, salat, is, jordbær og ost. Så jeg vil lave en god hyldeblomstis i morgen på ismaskinen, som vi kan nyde den til.
- Glæder mig.

Så den kom med hjem til samlingen. Manden i huset fandt en cognacsennep som han gerne ville have og så smuttede der lige en koldpresset rapsolie fra Morsø Oliemølle med hjem.

Det var nu oksekød vi var kørt til Skovgaard Gårdbutik efter. Men de har så mange specialiteter og der smutter gerne et par stykker med hjem.

Vi prøvede cognacsenneppen i en sennepssauce som vi fik til vores koteletter og den smagte dejligt. Rund og blød med et stænk af cognac. Kan anbefales.


Svinekotelet med sennepssauce, serveret med tomatsalat
Papirs Lanterner er en DIY fra Tina som har bloggen: Fantatisk Sommerfugl.

God weekend til jer.

2 kommentarer:

 1. Igen igen igen er jeg blevet godt inspireret her på din blog, Hanne...! Lige bort set fra koteletten (spiser ikke svinekød) er alt bare MUMS!

  Kartoflerne jeg skimter på fotoet, hvad har du gjort ved dem? De ser SÅ sprøde og lækre ud... I LIKE!

  Rigtig god weekend!

  *SMIL* fra Lisbet

  PS. Må altså gøre lidt reklame for din blog en dag. Det er synd der ikke er flere følgere, når du nu viser så mange gode ting!

  SvarSlet
 2. Tak, tak.

  Jo.... Kartoflerne er fra Daglibrugsen. De hedder vist Steaks... pommes eller noget i den retning og er frosne. (lidt a la pommes frites, men ikke så fede)
  Kylling kan bruges istedet for svinekød;-)

  Jeg overvejer en gang imellem en "Giv a way" for at det måske kunne give flere følgere. Men så bestemmer jeg mig for at det vil jeg ikke:-)

  Jeg hygger mig stille og roligt med bloggen. Øver mig i at tage madbilleder.... Og jeg synes det er svært, at finde den rigtige vinkel, så det ser indbydende ud.
  - Så elsker jeg at gøre noget ud af hverdagen.

  God weekend til dig og manden:-)

  Knus Hanne

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.