fredag den 10. august 2012

Mums siger jeg bare….

Vi er vilde med denne salat i tiden. Mere er der vist ikke at sige om den…… Nå. Lidt kan jeg vil godt sige. Den smager godt til stegt kylling, bøffer og måske også frikadeller.


De bløde, grillede squash med hvidløg, friske tomater, blød feta, honning og syrlige ribs spiller fantastisk sammen.

Grillet squash-tomat salat
1 stor eller 2 små squash (evt. auberginer)
4 tomater
2 fed hvidløg
Olivenolie
Feta
2 håndfulde ribs
Balsamico
Flyende akaciehonning
Salt og peber
Evt. frisk basilikum

Skær squashen i 1 cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
Rør olivenolie sammen med knust hvidløg og pensl squashen med blandingen.
Grilles i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min til de er godt gyldne.
Køl dem af.

Skær tomater i skiver.

Fordel squashen og tomaterne lagvis på et fad. Bræk fetaen i stykker og hæld den hen over squashen og tomaterne.
Hæld tynde striber af honning over og dryp balsamico over. Drys med salt og kværn lidt peber over.

Pynt med ribsene og frisk basilikum.
Jeg ”plejer” at bruge kernerne fra granatæbler, men blev inspireret af Miss Muffin til at bruge ribs.


Go’ weekend til jer alle.

4 kommentarer:

  1. Uhm. det ser lækkert ud. Det skal prøves her i weekenden.
    Tak for opskriften og go´ weekend.
    kh hanne

    SvarSlet
  2. Ja. Og ligger det godt i maven:-)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.