torsdag den 12. april 2012

Afhængig

Vi er vilde med denne salat. Og den er sund? Ja, det ved jeg ikke. Men den smager.

Vi spiser den året rundt til bøffer, okse-, lammestege og til kylling. 

Det blev nu purløg fra haven i dag.
Auberginer med cremefraiche og akciahonning

500 g auberginer, i 1 cm tykke skiver
Rapsolie
Salt og peber
2 dl cremefraiche 6 %
1-2 fed hvidløg, revet
Akciahonning
Persille, bredbladet, skåret i strimler

Kom auberginer i bradepande med bagepapir, spray olie over, drys med salat og peber.

Klar til ovnen
Bages 30 min ved 180 grader, til de har fået farve og er blevet bløde.
Køles af.
Rør yoghurt med hvidløg, salt og peber. Hældes over lige før serveringen.
Hæld honning over i tynde stråler.
Pyntes af med persille.

Glæder mig til at sætte tænderne i dem :-)

2 kommentarer:

  1. Uh den opskrift kender jeg ikke, men den skal prøves :-)

    SvarSlet
  2. UHM!!! Dét ser lækkert ud... Må prøves en dag!
    Tak for opskriften! :-)

    God weekend!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.