Vi er vilde med denne salat. Og den er sund? Ja, det ved jeg ikke. Men den smager.
Vi spiser den året rundt til bøffer, okse-, lammestege og til kylling.
Det blev nu purløg fra haven i dag. |
500 g auberginer, i 1 cm tykke skiver
Rapsolie
Salt og peber
2 dl cremefraiche 6 %
1-2 fed hvidløg, revet
Akciahonning
Persille, bredbladet, skåret i strimler
Kom auberginer i bradepande med bagepapir, spray olie over, drys med salat og peber.
Klar til ovnen |
Bages 30 min ved 180 grader, til de har fået farve og er blevet bløde.
Køles af.
Rør yoghurt med hvidløg, salt og peber. Hældes over lige før serveringen.
Hæld honning over i tynde stråler.
Pyntes af med persille.
Glæder mig til at sætte tænderne i dem :-)
Uh den opskrift kender jeg ikke, men den skal prøves :-)
SvarSletUHM!!! Dét ser lækkert ud... Må prøves en dag!
SvarSletTak for opskriften! :-)
God weekend!