På food festivalen købte vi svampe fra Tvedmose Champignon.
Det blev til kejsersvampe og nogle fine portobello
De blev tilberedt i går. –Og de smagte himmelsk……
Kejsersvampene blev stegt i smør, krydret med salt og peber. En lækkerbisken.
Portobello får I da lige en opskrift på:
Grønsager i små fine tern |
Portobello svampe med fintsnittede grøntsager.
1 portobello pr. pers.
Lidt squash i små tern
Rødløg i små tern
Blommetomater i små både
Grøn peberfrugt i små tern
Stokkene fra portobello svampene i små tern
Salt og peber
Rens svampene. Forsteg dem i ovnen i ca. 15 - 20 min ved 200 grader.
Imens steges fyldet på en pande:
Start med løgene, de skal ikke være brune. Bland resten i og steg ca. 5 min. Krydrer med salt og peber.
Kom fyldet i.
Bages færdig i ca. 5 min ved 200 grader.
De ristede kejsersvampe og de fyldte portobellosvampe |
De var også en lækkerbisken.
Nu bliver jeg sulten igen:-)
Uha som det ser lækkert ud :-)
SvarSletUhm ja, det er svampe sæson lige nu- vi har også fået svampe idag, selvom Frederikke sagde de var ULÆKRE (noget hun har lært at sige i børnehaven:-)) Du er bare så god til at lave mad, hanne. Knus Heidi
SvarSlet