Vi havde noget spinat i haven som skulle bruges, før det gik i stok og en pose champignoner i køleskabet, som skulle spises.
Bum, bum.... Hvad finder man lige på når man har lyst til pizza.....
Jeg tog udgangspunkt i Arlas opskrift og rettede den til de ting som jeg havde i køleskabet.
Manden i huset har GODKENDT den..... Så nu venter vi på at det næste hold spinat bliver stort nok.
Pizza med spinat og champignon
200 g gouda, revet jeg bruger änglamarks (pas på, den er vanedannede)
300 g spinatblade, enten baby eller skær bladene i mindre stykker, skyllet
250 g champignoner, renset og i tynde skiver
100 g Creamy Blue fra Castello, den er godt nok ikke økologisk
Følg opskriften på pizzaen.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft , evt. med en stenplade i ovnen.(stenpladen skal være varmet godt op, ca. 45 minutter)
Rul pizzadejen ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter) og læg den på en pladeplade med bagepapir.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft , evt. med en stenplade i ovnen.(stenpladen skal være varmet godt op, ca. 45 minutter)
Rul pizzadejen ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter) og læg den på en pladeplade med bagepapir.
Fordel osten på de to pizzabunde.
Fordel spinaten på pizzaerne.
Smuldr blåskimmelosten over.
Bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 15-20 minutter og server straks.
God weekend til jer
Fordel spinaten på pizzaerne.
Smuldr blåskimmelosten over.
Bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 15-20 minutter og server straks.
God weekend til jer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.