Spinatlasagne med timianstegt kalkunbryst |
Spinatlasagne
4-6 pers.
1 løg, stort, skrællet, i tern
1 fed hvidløg, pillet, i tern
1 spsk. rapsolie
500 g frossen spinat, helbladet, optøet
2 dl vand
Grønsagsbouillonpulver, 1 spsk.eller 1 terning
1 bæger hytteost, 450 g
2 æg
Salt og peber
Fuldkornslasagneplader
100 g reven ost
Smør til fadet.
Svits løget sammen med hvidløget i olien, skal ikke tage farve.
Tilsæt spinaten, vand og bouillon i løgblandingen, koges godt igennem, smages til med peber og salt.
Køler lidt af.
I mens blandes æg og hytteost sammen, tilsæt lidt peber og salt, pas på, hvis du har smagt spinaten til med salt og peber.
Bland spinatblanding i æggemassen.
Smør et ildfast fad med smør.
Læg et lag spinatblanding i bunden af fadet, læg lasagneplader over, gentag, til du ikke har mere fyld. Slut af med et lag plader, Drys med reven ost.
Bages ved 170 grader varm luft, i ca. 30 minutter. kernetemperaturen skal være 80 grader pga ægget. Stik i pladerne, for at mærke om de er bagte.
Så kan du godt kalde til bords. Og sige værsgo.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.