tirsdag den 18. februar 2014

Spinatlasagne

Hold da op det smager godt. Det gør det altså.... Denne her spinatlasagne er bare guf.... Enten som vegetarret med lækkert brød og en salat til, eller som tilbehør til f.eks dagens frikadeller eller hvad man nu lige skal spise... (Måske skulle jeg lige finde jyden frem.... For Janteloven holder da vist fri i dag).

Spinatlasagne med timianstegt kalkunbryst

Spinatlasagne


4-6 pers.
1 løg, stort, skrællet, i tern
1 fed hvidløg, pillet, i tern
1 spsk. rapsolie
500 g frossen spinat, helbladet, optøet
2 dl vand
Grønsagsbouillonpulver, 1 spsk.eller 1 terning
1 bæger hytteost, 450 g
2 æg
Salt og peber
Fuldkornslasagneplader
100 g reven ost
Smør til fadet.

Svits løget sammen med hvidløget i olien, skal ikke tage farve.
Tilsæt spinaten, vand og bouillon i løgblandingen, koges godt igennem, smages til med peber og salt.
Køler lidt af.
I mens blandes æg og hytteost sammen, tilsæt lidt peber og salt, pas på, hvis du har smagt spinaten til med salt og peber.
Bland spinatblanding i æggemassen.
Smør et ildfast fad med smør.
Læg et lag spinatblanding i bunden af fadet, læg lasagneplader over, gentag, til du ikke har mere fyld. Slut af med et lag plader, Drys med reven ost.
Bages ved 170 grader varm luft, i ca. 30 minutter. kernetemperaturen skal være 80 grader pga ægget. Stik i pladerne, for at mærke om de er bagte.


Så kan du godt kalde til bords. Og sige værsgo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.