Remoulade-syltetøjet kan spises, som der er, men det bliver endnu bedre når det bliver blandet op med en passende mængde mayonnaise eller cremefraiche (Slankeudgaven).
Remouladepure
1,5 kg squash uden kerner1 kg grønne tomater
600 g løg, pillede
En håndfuld salt
Køres gennem kødhakkeren. Salt drysses på og røres i.
Trækker ca. 1 time, hvorefter det sies.
Vandet kasseres.
½ l vand
1,5 dl eddike
Mosen koges i ca. 20 minutter med vand og eddike.
Hvorefter det sies igen.
Vandet kasseres.
7,5 dl eddike
750 g sukker
ca. 40-50 g sennepspulver
3 tsk. karry
Jævning af 150 g mel og lidt vand
Alt koges sammen med mosen, i 20 minutter, under omrøring.
Smag evt. med lidt salt.
Remouladepure hældes på skoldede glas og der sættes låg på.
Når pureen er kold, stilles den køligt, gerne i køleskabet.
Remouladepureen blandes op med enten mayonnaise eller cremefraiche....
Jeg glæder mig til det er blevet kold......
Roastbeef med hjemmelavet remoulade... Mums.
Uhm din opskrift lyder altså super lækker. ;O) Dejligt når tingene er hjemmeavlet...og hjemmelavet. Rigtig god weekend. Kh Helle
SvarSletJeg elsker hjemmelavede ting:-)
SletDer er intet sparet, men jeg ved hvad jeg kommer i munden:-)
God weekend.
Kh
Hanne
Mums!
SvarSletHvor er de søde de små grønne tomater :)
Ja. De er søde. Jeg kunne også have pakket de små tomater ind i avispapir og gemt dem til de blev modne, men nu blev det remouladepure;-)
SletKh
Hanne
Hej Hanne!
SvarSletDen opskrift må jeg vidst lige gemme :-) Jeg har planer om at rydde drivjuset idag og der er en del grønne tomater tilbage.
God weekend.
Kh.
Jeg tømte det meste af drivhuset den anden dag. Der står nogle peberplanter tilbage.
SletKh
Hanne
Haps... jeg "negler" lige din opskrift ;-D Har masser af grønne tomater i drivhuset, så nu skal der laves remoulade ;-D
SvarSletVærsgo:-)
SletDet er da også synd at de gode
tomater skal gå til spilde.
Kh
Hanne