Vi elsker grønne asparges...... Friske, sprøde og lige stukken i haven, blanceret 1 minut med hovedet over vandet. Mums.... Siger jeg bare.
I aften fik vi en lille forret, som bestod af rugpaneret hornfisk på friskhøstede grønne asparges og en dejlig frisk purløgspesto.
Næste gang, køber jeg altså hornfisk-fileter, det var da noget af et arbejde, at pille de grønne ben ud.
Purløgspestoen, lavede jeg af en håndfuld purløg, lidt solsikkekerner, rapsolie, peber og lidt parmesanost, bare blendet sammen. Jeg kom ingen salt i, da den smagte fint uden....
Vi har travlt i haven med forskellige projekter, bl.a. legehuset, som der senere nok skal komme billeder af.....
God uge til jer.
UHM! Friske asparges! Vi høster også vores første portion om nogle dage. Vi er begge forkølede her i huset, så det ville være synd at spise dem nu, hvor vores smagsløg er bedøvede! Afgrøderne skal jo NYDES! :-)
SvarSletLyder rigtig lækkert med purløgs-pesto. Det vil jeg HELT SIKKERT prøve. Der er jo salt i parmesanosten, derfor er det ikke altid nødvendigt med (extra) salt.
Fordelen ved hornfisk er jo de grønne ben, men jeg kan godt se, de drukner lidt imellem alt det andet grønne på din delikate tallerken!
Også en dejlig uge til dig, Hanne... *SMIL* og go'nat herfra...
Der er nu enten der smager som egen avl;.)
SletNye kartofler, solmodne tomater og jordbær..... Nej. Hvor jeg glæder mig:-)
Kh
Hanne
Hanne, du kan simpelthen bare få det simpleste til at se mega lækkert ud. Og hvor lækkert med den purløgs-pesto. Knus Heidi
SvarSletTak Heidi.
SletPrøv du bare at lave en frisk purløgspesto....
Kh
Hanne