Og
da der i torsdags var både bladselleri og æbler i grønsagskassen, æbleeddike på
hylde, ja. –Så var det bare at gå i gang.
Vi
spiste kornsalaten til en rigtig god angusbøf med ovnbagte kartofler og
gulerødder til. Lækkert!!
Perlebygsalat med
bladselleri og æbler
200
g hel perlebyg
1 smukt rødt, æble, i tern3-4 stænger bladselleri, i tynde skiver,
1 rødløg, i små tern,
2 fed hvidløg, presset
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. rørsukker
75 g bacon, stegt og brækket i mindre stykker
Havsalt
Peber fra kværn
Kog
perlebyggen møre i letsaltet vand tilsat evt. bladselleri– og løgrester. Det
tager ca. 25 minutter. (Se på posen).
Hæld
bygkernerne i et dørslag og køl dem næsten af.
Pisk
en marinade af æbleeddiken, hvidløget og rørsukker og rapsolien, salt og peber.
Vend
perlebyggen, rødløget, bladsellerien og æblerne i.
Lad
salaten trække en halv time og vend baconen i.
God dag til jer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.