I aftes sad vi på terrassen og spiste lækre hjemmebagte tortillas. En opskrift jeg har haft kig på gennem længere tid og i går skulle det være.
Uhmmmm…. De var lækre. Vi fik krydret oksekød i, sammen med frisk spinat, tzatziki og tomater. Et godt glas rødvin til og bededagsferie var skudt i gang.
Urtekrams bløde tortillas
8 tortelillas
4 æg
100 g majsmel
60 g fuldkornsrismel
¼ tsk. havsalt
3 spsk. olivenolie
4 dl vand
Olivenolie til stegning
Pisk alle ingredienserne sammen til en jævn dej.
Hæld 1 dl på en varm pande med lidt olivenolie på.
Bag tortillaerne et par minutter på hver side.
Nyd dem lune med fyld efter eget valg.
Dagen i dag står på lidt af hvert, bl.a. rengøring. Køkkenskabene skal have en tur i alle krogene.
Nu vil vi hygge med barnebarnet i haven.
God bededagsfredag til jer:-)
Hvis du overvejer porcelænsmaling - så overvejer jeg kraftigt Urtekrams bløde tortillas - mums de ser lækre ud.
SvarSlet