Mums… Så er det sommer.
- Pas på... De er vanedannende....
Ristede løg
2 løg— helst nye
en smule hvedemel
ca. 1 dl olie
en smule groft salt
Skær løget i tynde ringe. Læg ringene i en sigte og brus dem over med koldt vand.
Ryst/bank vandet godt af løgringene og drys lidt mel over.
Bank overskydende mel af og rist løgene på en pande i hed olie, til de er sprøde og gyldne.
Lad de stegte løg dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys lidt salt på.
Min favorit over alle favoritter, hvis der er smørrebrød på menuen...! INTET slår en god kartoffelmad.
SvarSletDen ser nem ud - opskriften på løg. Dén må jeg prøve. Tak for tippet. :-)
*SMIL* fra Lisbet
PS. Hanne, Tak fordi du har meldt dig som fast læser hos mig. Jeg melder mig straks som fast læser her på din fine blog. :-)