tag:blogger.com,1999:blog-2475618417299412766.post1886261734606241238..comments2023-07-15T14:46:37.913+02:00Comments on Skarntyden og lupinen: FoodfestivalHannehttp://www.blogger.com/profile/05553213331509535848noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2475618417299412766.post-66959238481834903982012-09-10T20:00:55.045+02:002012-09-10T20:00:55.045+02:00Hej Lisbet
Det var også spændende:-) Det blev nu ...Hej Lisbet<br /><br />Det var også spændende:-) Det blev nu til mest inspiration til grønsager. For dem er vi rigtig glade for. <br />I et af forsøgskøkkenerne lavede de gulerødder som blev lidt a la wokstegt, men i hyldeblomstsaft. Saften skulle fordampe væk. De var også rigtig lækre.<br /><br />Kh<br />Hanne<br /><br />Hannehttps://www.blogger.com/profile/05553213331509535848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2475618417299412766.post-49180307883547549882012-09-10T19:55:32.295+02:002012-09-10T19:55:32.295+02:00Thise Mejeri har en yoghurt med havtorn og hyben. ...Thise Mejeri har en yoghurt med havtorn og hyben. Den er frisk og smager rigtig godt:-)<br /><br />Ja. Og det var nu også sidste gang vi prøvede blå. De blev lidt kedelige, da de blev kogte:-)<br />Svampene, ja dem har jeg nu skrevet om..;-)<br /><br />Kh<br />HanneHannehttps://www.blogger.com/profile/05553213331509535848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2475618417299412766.post-75294112325030846912012-09-10T16:52:56.210+02:002012-09-10T16:52:56.210+02:00Dét lyder spændende, Hanne...!
Masser af lækkert g...Dét lyder spændende, Hanne...!<br />Masser af lækkert grønt og god inspiration til køkkentjansen.<br />*SMIL* fra LisbetLisbet / *LLL og Co.*https://www.blogger.com/profile/08896849292945159796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2475618417299412766.post-34345401147002875282012-09-10T16:30:27.316+02:002012-09-10T16:30:27.316+02:00Det kunne jeg godt have tænkt mig :-) men tiden ræ...Det kunne jeg godt have tænkt mig :-) men tiden rækker ikke til alt. Kartoflerne har vi også prøvet, min mand synes nu bedst om den "naturlige" farve på kartofler :-)<br />Havtorn har vi også prøvet, som marmelade og i en dressing. Fin smag.<br />Glæder mig til at høre om svampene.<br />Knus.Margithhttps://www.blogger.com/profile/08473476416326751425noreply@blogger.com